Átfogó rendszer

A rendszer lefedi a fordítási projektek valamennyi fázisát az árajánlattól a számlázásig
A TMLAB egy webalapú fordításmenedzsment rendszer, amely a szabadúszó fordítók, kis és nagy fordítóirodák és vállalatok projektjeinek valamennyi fázisát lefedi. Árajánlatokat és projekteket hozhat létre, nyomon követheti azokat, külső és belső munkákat oszthat ki, nyomon követheti kimenő és beérkező számláit, ellenőrizheti üzlete teljesítményét stb. Az átlátható Irányítópult és a Feladataim nézet segít abban, hogy soha többé ne feledkezzen meg egyetlen határidőről sem!

Próbálja ki ingyen!


Ügyfélkezelés

Építse fel ügyfeleinek adatbázisát és biztosítson számukra egy ügyfélportált
Tartsa naprakészen ügyfeleinek adatbázisát, de adjon lehetőséget ügyfeleinek, hogy maguk is belépjenek fiókjaikba, amelyet akár ügyfélportálként használhatnak, árajánlatot kérhetnek, nyomon követhetik árajánlataikat, projektjeiket és ügyfélmegbízásaikat, kezelhetik számláikat stb. Ha az ügyfél nem szeretné használni a rendszert, a fiók maradhat Jóváhagyás függőben állapotú, amely lehetővé teszi, hogy Ön kezelhesse minden adatát.

Próbálja ki ingyen!


Alvállalkozók kezelése

Tartsa naprakészen alvállalkozói adatbázisát azok profiljainak automatikus szinkronizálásával

Létrehozhat egy fiókot alvállalkozóinak, amely alvállalkozói portálként használható, vagy ha alvállalkozója már rendelkezik TMLAB fiókkal, meghívhatja azt, hogy csatlakozzon alvállalkozói adatbázisához. Az alvállalkozó naprakész adatai automatikusan szinkronizálódnak fiókjával. Alvállalkozói elfogadhatják, ill. elutasíthatják a munkaajánlatokat, leadhatják és teljesíthetik a munkákat, benyújthatják és nyomon követhetik számláikat, beállíthatják rendelkezésre állásukat stb.

Próbálja ki ingyen!


Munkatársak menedzselése

Kezelje munkatársait a különböző szerepkörök segítségével, és osszon ki belső munkákat számukra

Szerepkörüknek megfelelően, munkatársai a rendszer különböző részeihez férnek hozzá. Naprakészen tarthatja adatbázisukat, nyomon követheti teljesítményüket, belső munkákat oszthat ki számukra stb. 4 szerepkörrel ruházhatja fel munkatársait: ügyvezető, pénzügyi vezető, projektvezető és junior projektvezető/fordító.

Próbálja ki ingyen!


Munkák kiosztása

Fogadja el a kapott munkaajánlatokat a TM-LAB-ban, majd konvertálja azokat projektté

Ügyfélként, munkaajánlatokat küldhet alvállalkozóinak. Akár egy listát is összeállíthat azokkal az alvállalkozókkal, akiket meg szeretne keresni egy munkaajánlattal, majd kiküldheti a munkaajánlatot progresszív módon (egyenként) vagy egyszerre (a munka jelentkezési sorrend alapján kerül odaítélésre). Alvállalkozóként, bármely TMLAB ügyféltől kaphat munkaajánlatot. Amint elfogad egy munkaajánlatot, automatikusan egy projekt és egy ügyfélmegbízás jön létre abból. 

Próbálja ki ingyen!


VALUTAKONVERTÁLÁS

Az árakat, a bevételt és a kiadást a rendszer automatikusan az alap pénznemre konvertálja

Beépített valutakonvertálónknak köszönhetően a rendszer minden árat automatikusan a fiók alap pénznemére konvertál - ezáltal pontosan látható a bevétel, a kiadás és az egyenleg.

Próbálja ki ingyen!


Időzónák kezelése

A határidők mindig az adott felhasználó időzónájának megfelelően jelennek meg

Minden felhasználó esetében külön megadható az időzóna. Ez alapján, a rendszer a projekt valamennyi fázisának határidejét automatikusan az adott felhasználó időzónájának megfelelően jeleníti meg. Ezáltal mindig a tényleges határidőt látja, így soha többé nem feledkezhet meg egyetlen határidőről sem.

Próbálja ki ingyen!


Ellenörzőlisták kezelése

Soha ne feledkezzen meg a legkisebb részletekről sem a külső és belső ellenörzőlistáknak köszönhetően

Korlátlan számú ellenörzőlistát hozhat létre, amelyeket hozzáadhat ügyfélmegbízásokhoz, külső és belső munkákhoz. Ezáltal észben tarthatja az ügyfelek és projektek legapróbb sajátosságait is. Biztos lehet benne, hogy az ügyfél minden követelménye teljesül.

Próbálja ki ingyen!


Árajánlatok kezelése

Kapjon vagy küldjön árajánlatkéréseket, fogadjon el vagy küldjön árajánlatokat

Ügyfélként, árajánlatkéréseket küldhet alvállalkozóinak, majd elfogadhatja vagy elutasíthatja a kapott árajánlatokat. Alvállalkozóként, válaszolhat a kapott árajánlatkérésekre, ill. nulláról is létrehozhat új árajánlatot. Mindkét fél nyomon követheti az árajánlatok állapotát, ill. az elfogadott árajánlatokat az alvállalkozók könnyedén konvertálhatják projektekké.

Próbálja ki ingyen!


Átlátható projektkezelés

Kövesse nyomon a projekt minden fázisát, az ügyfélmegbízásokat, a külső és belső munkákat

A projektek nyomon követhetők úgy a listanézetben, mint a részletes nézetben. A részletes nézet különböző fülekre van tagolva, amely által egyértelműen követhető a projekt valamennyi fázisa. Ezáltal még a legkomplexebb, számos ügyfélmegbízásból, külső vagy belső munkából álló projektek is könnyedén nyomon követhetők.

Próbálja ki ingyen!


E-mail értesítések

Hagyja, hogy a rendszer automatikusan értesítést küldjön ki az állapotváltozásokról

A rendszer több mint 30 e-mail értesítés kiküldésére képes az árajánlatok, projektek, ügyfélmegbízások, munkaajánlatok, külső és belső munkák állapotváltozásakor, számlák benyújtásáról stb. Ezek közül legtöbbet a rendszer az értesítés központban is megjeleníti.

Próbálja ki ingyen!


CAT támogatás

Készítsen CAT mátrixokat és CAT-számolást az SDL Trados elemzésfájlok használatával

Megjelenésekor a TMLAB rendszer az SDL Trados Studio 2015, 2017 és 2019 elemzésfájljait képes feldolgozni. Testreszabott CAT mátrixokat is létrehozhat, amelyeket felhasználhat az árak kiszámításához. Ezek dinamikus mátrixok, azaz árszámítás közben bármikor módosíthatók, ill. az éppen használt elemzésfájlokhoz alkalmazkodnak.

Próbálja ki ingyen!


Számlák kezelése

Hozzon létre vagy rögzítsen számlákat, küldje ki azokat, majd kövesse nyomon állapotukat

Elküldheti számláit ügyfeleinek, ill. alvállalkozóitól is befogadhatja a számlákat a rendszeren keresztül. Továbbá, akár az alvállalkozói helyett Ön is rögzítheti számláikat. Könnyedén nyomon követheti a számlák állapotát, illetve kifizetettnek jelölheti azokat. Amennyiben partnere a rendszert használja, biztos lehet benne, hogy számláját rendben megkapta. Továbbá, nincs többé szükség munkaösszesítőkre és bonyolult utasításokra, hogy pontosan mi kerüljön kiszámlázásra, biztos lehet benne, hogy a helyes adatok kerülnek számlájára. Hagyja, hogy a rendszer emlékeztesse Önt, amikor valamelyik számla esedékes.

Próbálja ki ingyen!


Átfogó jelentések

Kövesse nyomon vállalkozása teljesítményét a részletes pénzügyi és teljesítmény jelentésekkel

Összesen 25 jelentés érhető el a TMLAB-ban, 4 kategóriába csoportosítva: teljesítmény jelentések, termelés jelentések, pénzügyi jelentések és előrejelzések. Ezek egyértelműen segítik felmérni, hogy hogyan teljesít vállalkozása, melyek a vállalkozás erősségei és gyengébb pontjai.

Próbálja ki ingyen!


Publikus profil

Hozzon létre egy professzionális profiloldalt, amelyen keresztül reklámozhatja szolgáltatásait

Létrehozhatja publikus profilját és megjelenhet a Nyelvi szolgáltatást vásárlók és/vagy a Nyelvi szolgáltatók listájában a honlapunkon, ill. a rendszeren belül. Professzionális profiloldala akár saját honlapjaként is szolgálhat, amin keresztül reklámozhatja vállalkozását, hogy további üzleti lehetőségekhez jusson.

Próbálja ki ingyen!


Keressen a közösségben

Potenciális ügyfeleket és alvállalkozókat kereshet a rendszerben regisztrált fiókok között

Szüksége van egy alvállalkozóra egy bizonyos témakörhöz vagy nyelvkombinációhoz? Szeretné esetleg bővíteni ügyfélkörét és újabb üzleti lehetőségek után kutat? A nyelvi szolgáltatást vásárlók és nyelvi szolgáltatók listáját használva új alvállalkozókat és ügyfeleket kereshet. Ezekben a listákban csak azok a fiókok találhatók, akik létrehoztak maguknak egy publikus profilt. Építse fel percek alatt saját közösségét!

Próbálja ki ingyen!